OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala Hannaa

Hanna treenasi itsensä vuodessa sohvaperunasta maratonikuntoon – nyt hän jakaa elämän iloja ja suruja Oho Live TV:ssä

Hanna Maaria Ikonen on omien sanojensa mukaan yleisposiitivinen kirjailija ja luennoitsija, joka selviytyy, tekee ja kokee. Sen lisäksi hän on ensiapukouluttaja ja elämäntapamuutoksen ryhmäkouluttaja. Kaikki tämä kiteytyy Hannan oman persoonan ja hänen elämässään tapahtuneiden menetysten, sekä nykyisin saavutusten ympärille.

Hannan elämä meni kertaheitolla uusiksi hänen menetettyään puolisonsa yhdeksän vuotta sitten yllättäen. Hän jäi yksin poikansa kanssa ja elämän tuli jatkua. Nyt hän on tehnyt itselleen elämäntapamuutoksen. Hän on lähtenyt tekemään Oho Live TV:lle ohjelmaa nimeltä Pieni pala Hannaa, jossa käydään läpi elämän monipuolisuutta, liikunnan tuomia iloja sekä paljon muuta.

Ohjelman ensimmäinen jakso, suora lähetys, julkaistiin eilen, tiistaina. Voit katsoa sen alta.

Pieni pala Hannaa joka tiistai kello 19:00!