OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Esiintymisen pelko ja jännittäminen – miten niistä voi päästä yli?

Oho Live TV:n Pieni pala Hannaa -jaksossa tunnelmoidaan ja retkeillään laavulla luonnon keskellä ja nuotion äärellä. Hannan vieraana on lahjakas muusikko Janina Tihinen. Janina on opettanut Hannalle kitaransoittoa ja hän on tuttu vieras ohjelman aikaisemmista jaksoista. Nuoresta iästään huolimatta Janina luotsaa jo omaa musiikkialan yritystään, Soundecoa.

Tämän illan jakson aiheena on esiintymisen pelko ja jännittäminen. Jaksossa puhutaan esiintymisestä ja siitä, miten oman pään sisällä olevat epävarmuutta luovat asiat saadaan hallintaan, sillä pahimmassa tapauksessa ne estävät ihmistä toteuttamasta itseään. Janina jakaa jaksossa omia kokemuksiaan.

Ohjelman lopuksi Hanna ja yleisö pääsevät kuuntelemaan Janinan tulkinnan Anssi Kelan kappaleesta Puistossa.