Kluuvin Glo- hotellin yhteydessä on ravintola, joka tunnetaan nimellä the Tray. Ravintolan konseptina on se, että siellä ruoka tarjoillaan jaetuilla tarjottimilla pöytäseurueelle. Tätä konseptia on ollut kehittämässä Glo-hotellin toimitusjohtaja Tom Strandberg.
– Olemme olleet tässä vähän yli vuoden verran. Tämä on tällainen fusion- ravintola, jossa on välimerellisiä ja aasialaisia makuja. Meillä on enemmän ilon kautta olevia ruokia, fun foodia, Strandberg totesi.
The Trayn paikalla oli ennen Glo-hotellin ravintola, joka laitettiin uuteen uskoon remontin yhteydessä. Vuosi sitten Strandberg joukkoineen kehitti uudenlaisen konseptin, jonka seurausta nykyinen ravintola on. Aamuisin the Tray toimii Glo-hotellin aamupalaravintolana ja päivällä sitten ruokapaikkana sekä nautiskeluravintolana.
– Kesällä meillä tulee olemaan heti aamiaisen jälkeen lyhyempi terassilista ja sitten illalla on A la Carte- lista. Teemme vähän tällaisen kevyemmän kesälistan, Strandberg paljasti.
The Tray sijaitsee Helsingissä Kluuvilla Glo-hotellin yhteydessä. Vieressä on Kämp- hotelli, joka taas tunnetaan rikkaiden ja kuuluisuuksien hotellina. Ravintola palvelee mainiosti molempien asiakaskuntia, mutta myös helsinkiläisiä ja muita turisteja.
Jatka lukemista
Kaksi kolmesta valitsee hinnan vastuullisuuden sijaan ruokakaupassa
Viisi tapaa tukea suoliston terveyttä
Kauneus lähtee sisältä: viisi tapaa huolehtia ihon hyvinvoinnista ilman kosmetiikkaa