OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Tray- ravintolassa voit maistaa makuja niin välimereltä kuin Libanonista (Kuva: Joni Hildén)

Makuja maailmalta keskellä Helsinkiä

Kluuvin Glo- hotellin yhteydessä on ravintola, joka tunnetaan nimellä the Tray. Ravintolan konseptina on se, että siellä ruoka tarjoillaan jaetuilla tarjottimilla pöytäseurueelle. Tätä konseptia on ollut kehittämässä Glo-hotellin toimitusjohtaja Tom Strandberg.

– Olemme olleet tässä vähän yli vuoden verran. Tämä on tällainen fusion- ravintola, jossa on välimerellisiä ja aasialaisia makuja. Meillä on enemmän ilon kautta olevia ruokia, fun foodia, Strandberg totesi.

The Trayn paikalla oli ennen Glo-hotellin ravintola, joka laitettiin uuteen uskoon remontin yhteydessä. Vuosi sitten Strandberg joukkoineen kehitti uudenlaisen konseptin, jonka seurausta nykyinen ravintola on. Aamuisin the Tray toimii Glo-hotellin aamupalaravintolana ja päivällä sitten ruokapaikkana sekä nautiskeluravintolana.

– Kesällä meillä tulee olemaan heti aamiaisen jälkeen lyhyempi terassilista ja sitten illalla on A la Carte- lista. Teemme vähän tällaisen kevyemmän kesälistan, Strandberg paljasti.

The Tray sijaitsee Helsingissä Kluuvilla Glo-hotellin yhteydessä. Vieressä on Kämp- hotelli, joka taas tunnetaan rikkaiden ja kuuluisuuksien hotellina. Ravintola palvelee mainiosti molempien asiakaskuntia, mutta myös helsinkiläisiä ja muita turisteja.