OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mistä löytää motivaatio uuteen vuoteen? Hanna purkaa, kuinka raskasta se voi olla

Elämäntapamuutos ei aina ole helppoa ei vaikka sitä olisi jo elänyt kaksi vuotta, mutta aina siinä kuitenkin pääsee taas vauhtiin. Uusimmassa Pieni Pala Hannaa-jaksossa nähdään, kuinka minun on vaikeaa löytää sitä uutta puhtia uuteen vuoteen, kun tuntuu siltä, että kaikki epäonnistuu, eikä mikään tunnu hyvältä.

Vaikka puhunkin teille avoimesti itsetunnosta ja monesta muusta positiivisesta asiasta, se ei tarkoita sitä, että en itse huonoutta kokisi ja kävisi välillä suossa ja pohjalla, mutta on vain niin helppoa puhua asioista, joissa on päässyt pahimman yli, ne eivät enää hallitse elämääni ja kuitenkin painin vielä aina välillä niiden asioiden kanssa. Onneksi nykyään enää erittäin harvoin. Tällöin kuitenkin tietää mistä puhuu oman kokemuksen kautta, ihan konkreettisesti koettuna. Voit lukea tästä aiheesta vielä lisää blogistani.

Katso jaksosta miten kohdallani kävi, rämmin ihan suossa liikunnan ja kaiken muunkin suhteen, mutta siitäkin noustiin. Kerron omia keinoja siihen miten löysin taas ilon elämäntapamuutoksen ja liikuntaan.

Pieni Pala Hannaa, tiistaina 7. tammikuuta kello 19:00 OHO Live TV:llä!

Ohjelmamme mahdollistaa kumppanimme Fitnessfirst.fi.