OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tekeminen vähissä? Uudet ideat tylsyyttä vastaan

Poikkeusolot Suomessa ovat vaikuttaneet kaikkeen tekemiseemme. Olemme jo yli kuukauden päivät koettaneet keksiä uutta, hauskaa puuhaa. Luonnonpuistot ovat varsinkin viikonloppuisin aivan täynnä ja pitsaakin on väännetty jo kyllästymiseen asti. Mitä sitten voisi puuhata? Tässä muutamia uusia vinkkejä.

Aletaan lähestyä huhtikuun loppua, joten kevät nostaa vahvasti jo päätään. Nyt onkin erinomainen tilaisuus ottaa siitä kaikki hyöty irti. Kaapit ovat varmasti olleet siivottuna jo viikkoja, mutta entäpä parveke tai piha? Ilma alkaa jo sallia ulkona puuhastelun ilman suurempia toppatamineita, joten ei muuta kun pihapuuhiin! Esimerkiksi kukkien istutus on paitsi rentouttavaa myös palkitsevaa – Plantagenissa on jo laaja valikoima kevätkukkia myynnissä.

Toki myös sisätiloissa kukat ja kasvit tuovat viihtyvyyttä ja freeshimpää olemusta. Nyt on tärkeää, että omassa kodissa viihtyy. Miksei siis sisätiloihinkin voisi hommata muutaman kasvin lisää. Kannattaa hyödyntää kaupasta ostetut yrtit ja istuttaa ne isompaan purkkiin, esimerkiksi basilikasta voi olla hyötyä moneksi kuukaudeksi!

Jos innostuu yriteistä vielä enemmän, niin kotiin voi laittaa pystyyn oman pienen yrttitarhan. Yrteistä on suuri ilo ruoanlaitossa ja mikä sen parempaa, kuin napata mausteet omasta puskasta! Click & Grow tekee pienen yrttitarhan perustamisesta vaivatonta eikä tarvitse huolehtia edes kastelusta, sillä Smart Garden 9 hoitaa sen automaattisesti.

Talven vaihtuessa kevääseen on hyvä päivittää vaatekaappi. Vaatteet kannattaa käydä läpi ja karsia rikkinäiset pois. Viikonloppuisin on yleensä aikaa myös lähteä shoppailemaan – internetiin tietysti! Kevätmuodin saa parhaiten haltuun selaamalla läpi muotimyymälöiden tarjonnat. Psst. Lindexillä on ale!

Retkeily on poikkeusaikojen kuumin trendi ja luonnonpuistot ovatkin täyttyneet innokkaista retkeilijöistä. Mitäpä, jos sen suosituimman luonnonpuiston sijaan lähtisit retkelle lähimetsään tai johonkin pienempään ja vähemmän suosittuun paikkaan? Vaikka ei löytyisi laavupaikkaa, niin tuoretta kahvia saa tehtyä ilmankin. Ota haltuun parhaat vinkkimme uutisestamme.

Toisinaan tekee hyvää myös pysyä kotosalla ja käpertyä sohvan nurkkaan lataamaan akkuja. Vaikka elämme poikkeusaikoja, monet käyvät normaalisti töissä ja kotitalouden pyörittäminen ylipäätään vaatii voimia. Äänikirjat toimivat loistavana lääkkeenä stressiin. Elisa Kirja tarjoaa ilmaisen äänikirjan kokeiluksi!

Itseään voi hemmoitella myös koti-oloissa – omasta kylppäristä voi tehdä helposti mini-span. Kasvoja voi hoitaa kuorinnalla, naamiolla ja vaikka uudella kasvovoiteella. Jaloille voi laskea jalkakylvyn ja tehdä perinpohjaisen pedikyyrin. Hoitavia tuotteita niin jaloille kuin kasvoillekin löytyy Body Shopilta.