OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Tänä ystävänpäivänä voit hyvällä omallatunnolla hemmotella itseäsi

Tämän vuoden ystävänpäivää vietetään hieman erilaisissa olosuhteissa kuin normaalisti. Suurempia kokoontumisia on vältettävä ja kaikki tapahtumat on peruttu. Nyt onkin hyvä hetki ottaa hieman aikaa itselleen ja kohdentaa ystävänpäivän hemmottelut itseensä! Keräsimme muutaman vinkin hemmotteluhetkiin kotona.

Pienellä panostuksella kotona pystyy luomaan melkein ammattitasoa hipovan spa-elämyksen. Panosta tuotteisiin ja tunnelmaan!

Kotikylpylässä kannattaa myös panostaa hymyyn. Smileon tuotteilla saat pidempi aikaisen hyödyn ja valkoisemman hymyn! Olemme Oholla päässeet testaamaan Smileon tuotteita, voit lukea kokemuksista alla olevasta artikkelista.

Jos aikaa ei ole kotikylpylöintiin kokonaisuudessaan, niin kannattaa valita kasvojen hemmotteluhoito. Kasvonaamiolla saat kuulaan ihon ja rentoutuneen mielen. Naamiot eivät montaa euroa maksa ja jo pienellä hemmotteluhetkellä kiireisen arjen keskellä voi olla suuri merkitys jaksamiselle.

Toinen edullinen ja helppo tapa hemmotella itseään on itsetehty jalkakylpy. Panosta tuoksuun ja taas kerran tunnelmaan. Laske vatiin lämmintä vettä ja koristele kauniilla kukilla. Ja anna itsellesi lupa nauttia!

Oho live tv toivottaa kaikille rentouttavaa ja hemmottelun täyteistä ystävänpäivää! <3