OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oho Live tv:n Pieni pala Hannaa ohjelman vieraana tänään ulos tulevassa jaksossa klo 19.00 on Sana.

Sana on oululainen artisti, joka yhdistää musiikissaan poppia ja räppiä. Sana on tehnyt musiikkia vuodesta 2005 alkaen. Sana osallistui vuoden 2018 X Factor -ohjelmaan, jossa hän kilpaili pitkäaikaisen keikkalaulajansa kanssa. Kaksikko eteni ensimmäiseen livelähetykseen asti.

Tässä jaksossa puhumme Sanan kanssa itsetunnosta, alkoholiongelmasta ja tietenkin musiikista. Koronaa emme voineet sivuuttaa, eikä sitä tarvitsekkaan, sillä Sanankin edustamaa esiintyvientaiteilijoiden ryhmää korona on kurittanut kovasti ja jokainen voi vain kuvitella miltä tuntuu, kun työt viedään kerralla pois ja se mitä olet rakastanut ja tottunut tekemään viedään yhtäkkiä täysin pois.

Taloudelliset menetykset ovat myös huomattavia. Sana on nyt viidettä vuotta ilman alkoholia. Nuorena alkanut juominen riistäytyi nopeasti käsistä ja hallitsi artistin elämää vuosia. Sana kertoo tässä jaksossa miten alkoholin juominen sai viimein lopun ja miten se tapahtui. Sana oli 25-vuotias, kun myönsi alkoholiongelmansa ja päätti lopettaa kaikenlaisten päihteiden käytön.

Sana puhuu huonosta itsetunnosta ja siitä miten sai sen koottua uudelleen kasaan. Sana on tehnyt myös elämäntapamuutoksen ja kertoo miten kerrankin hän tajusi jotain oikeaa muutoksessa ja muutoksen tekeminen on ollut yllättävän helppoa ja mieli on ollut hyvä heti alkumetreiltä asti. Puntaria Sana ei enää kaipaa ja mittaa omaa hyvinvointiaa kehon ja mielenkautta.

Sana on itse kirjoittanut, että mun itsetunto onnistuttiin lyömään palasiksi kerta toisensa jälkeen. Joka kerta kun sain kasattua ne sirpaleet, kaikki särjettiin uudestaan. Se on kamalinta, kun sen tekee läheisin ja tärkein ihminen. Kun ei ymmärrä, miksi niin tapahtuu just mulle. Miksi. Se on se kysymys. Jaksossa tulee hyvin esille se kuinka tasapaino oman mielen ja kehon välillä on nyt viimein löytynyt.

https://www.instagram.com/sanavirallinen/

https://sanamusic.net/