OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva Sami Hinkkanen. (Vasemmalta oikealle: Rasmus Raassina, Harri Annala, Marko Loukamaa, Miika Erkkilä, Ari Lempinen, Esa Lempinen

Positiivisen voimaannuttavaa vai ahdistavan harhaista illuusiota? Sum of Seven julkaisi uuden The Enemy -singlen!

Kolme kuukautta sitten huikealla Voices -kappaleellaan ihastuttanut turkulainen Sum of Seven julkaisi uuden singlen The Enemy. Kappale julkaistiin jälleen yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa.  

Kuuntele The Enemy single:

Arin mietteitä singlestä:

“The Enemy on yksi raskaimmista kappaleista jonka olemme toistaiseksi säveltäneet. Se alkaa aggressiivisesti ja etenee nopealla temmolla alusta loppuun. Intron räjähtäessä käyntiin, sitä tietää että nyt ollaan menossa johonkin lujaa. Vokaalimelodioiden astuessa esiin, kappale kuitenkin osoittaa suunnan, jollaista kuulija ei taatusti osaa ennakoida, pitäen kuitenkin yllä biisin vahvaa poljentaa. Juuri tästä yllätyselementistä löytyy mielestäni kappaleen sydän. Biisissä on yksi parhaista säveltämistämme melodiapätkistä ja Markon huikea vokalisointi kruunaa kokonaisuuden. Lyriikat kertovat vapautumisesta, voittamisesta ja selviytymisestä, samalla kuitenkin viitaten näiden epävarmuuteen tai tulkinnan epäselvyyteen. Kappaleen sanoman voi tulkita positiivisen voimaannuttavana kertomuksena, mutta myös ahdistavan harhaisena illuusiona.”