OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Jarno Hämäläinen

Vuosikymmenen hiljaiselo päättyy – raskaan modernin rockin yhtye Frail tekee paluun

Frail yllätti faninsa syksyllä 2021 ilmoittaessaan tekevänsä paluun ja työstävänsä uutta täyspitkää albumiaan. Viime talven aikana työstetyltä toiselta albumilta julkaistaan nyt ensimmäinen single ja musiikkivideo. Children of Depravity käsittelee ihmisen pahuutta vihaisella, synkällä ja itsereflektiivisellä tavalla.

– Children of Depravityä ei välttämättä suunniteltu ensimmäiseksi singleksi, mutta ikävät uutiset maailmalta kesän aikana saivat meidät pohtimaan, että tämä aihe on tärkeä. Siksi haluttiin tämä teema nostaa heti esiin. Monilla nuorilla on paha olla ja asialle pitäisi tehdä enemmän. Toisaalta kappaleessa tulee esille myös se, että meissä jokaisessa asuu sisällä potentiaalista pahuutta, mikä olisi hyvä tunnistaa, yhtye kommentoi.

Musiikillisesti Children of Depravity on yhdistelmä erilaisia genrejä.

– Biisin alkuperäinen visio oli Paramore meets System of A Down meets Muse. Siinä on mielestäni onnistuttu ihan mallikkaasti, toteaa kappaleen säveltäjä ja sanoittaja Tarmo Kellomäki.

Kappaleen musiikkivideo tehtiin yhteistyössä Jyväskylä Jaguars Spirit Athletesin (JSA) cheerleader-ryhmän kanssa, jotka tekevät omalta osaltaan työtä nuorten mielenterveyden ja henkisen voimaantumisen puolesta.

– Haluttiin tähän rakentaa sellainen jenkkiläinen highschool -tunnelma. JSA:n tyypit oli loistavia ja saatiin mielestämme hyvä kokonaisuus kasaan, yhtye kertoo.

Kuuntele single täältä.

Katso musiikkivideo täältä.

Lähde: Inverse Records