OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Miss Vain julkaisi uuden Leap of Failed singlen!

Tamperelainen Miss Vain julkaisee uuden EP:n Crocus Biflorus myöhemmin tänä vuonna Inverse Recordsin kautta. Tänään puolestaan näki päivänvalon toinen singlelohkaisu Leap of Failed.  

Promokuva: Viljami Kamppinen, editointi: Kasperi Kinnunen

Kuuntele Leap of Failed single: https://push.fm/fl/miss-vain-leap 

Bändi kommentoi singleä:
“Oletko sinä…

Epäonnistunut elämässä?
Lopen kyllästynyt itseesi?
Muutoksen tarpeessa?

Uusi elämäntapa on kuitenkin parhaimmillaankin hyppy tuntemattomaan, eikä menneisyydeltään pääse koskaan kokonaan pakoon… Se hiippailee mielen sopukoissa ja kummittelee yksinäisyyden hämärässä! Jos haluat jatkaa, paina play-painiketta.

Kappale sävellettiin miltei kokonaan vajaassa tunnissa, studiosession yhteydessä.
Yritimme luoda modernin thrash – metalin suuntaan kumartavan kappaleen, joka kuulostaa kuitenkin vain ja ainoastaan Miss Vainilta. Mielestämme onnistuimme siinä varsin mukavasti! Leap of Failed on hyvin missvainmainen rymistely, ensimmäisestä iskusta viimeiseen hengenvetoon.”Kuuntele ensimmäinen single All the Same: https://push.fm/fl/missvain-ats 
 

Biografia


Miss Vain on metallin kurimuksessa luoviva viisihenkinen rock-yhtye Tampereelta, jonka musiikki on sarvia nostattavaa energiaa, tarttuvia melodioita ja höyhenen herkkää tulkintaa.

Yhtye on perustettu kahden henkilön studioprojektina Lempäälässä 2019. Kahden kevyemmän kappaleen julkaisun jälkeen puhalsivat uudet tuulet vuonna 2021, kun vire madaltui ja projekti muodostui kokonaiseksi yhtyeeksi. Tavoitteemme on tarjota viihtyisiä hetkiä musiikin ystäville, niin uusilla äänitteillä, kuin keikkojenkin merkeissä.

Lähde: Inverse Records