OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Falling From Gracen uudella The Abyss -singlellä käsitellään unihalvausta – uusi albumi näkee päivänvalon loppuvuonna.

Promokuva: Teppo Ristola / Teppo Ristola Photography

Vantaalainen Falling From Grace julkaisee loppuvuodesta toisen albuminsa ‘At The Edge’. Julkaisusta vastaa Inverse Records ja tänään julkaistulla The Abyss -singlellä kuullaan esimakua mitä on odotettavissa.

KATSO The Abyss musiikkivideo: https://youtu.be/Id8q-7rRn1Y

Bändi kommentoi:
“The Abyss on saanut inspiraation unihalvauksesta, josta moni on kertonut, että ovat tunteneet jonkin pahan olevan läsnä. Myös kappaleessa käydään näitä tuntemuksia läpi kun tunnetaan jonkin olevan läsnä, mutta et pystytä näkemään sitä. Mutta onko tämä kaikki vain oman mielen tekemää temppua vai onko jokin paha läsnä kun makaamme liikkumattomina paikallamme?”

KUUNTELE The Abyss single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/ffg-abyss

BIOGRAFIA:
Falling From Grace on vuonna 2013 perustettu groove metal yhtye Vantaalta. Vaikutteita yhtye on ottanut metalli musiikin eri genreistä kuten; groove metal, thrash metal, death metal, metalcore ja niin edelleen. Vaikeasti lokeroituvan yhtyeen musiikki iskee monipuolisuudellaan useammankin metallisydämen korvaan. Falling From Grace vetää keikkansa aina energisesti 110% lasissa, eikä todellakaan jätä yleisöä kylmäksi, vaan luvassa on aina menoa ja meininkiä niin yleisössä kuin lavalla. Falling From Grace on julkaissut EP:n “Shadows of the Past” (2014), sekä singlet nimeltä “Poseur” (2016), “Break Your Neck” (2020), “Reflection” (2020), “In The Lies Where We Stand” (2021) ja albumin “Shattered” (2021). Yhtye työstää tällä hetkellä uutta albumia, joka kantaa nimeä “At The Edge”, albumi on tarkoitus julkaista vuoden 2023 syksyllä.

Lähde: Inverse Records