OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Suomi

Kotimaan matkailu saattaa olla juuri se loma, mitä kaipaat. Kuinka helppoa onkaan hypätä omaan autoon, junaan tai bussiin, sekä hurauttaa mihin tahansa päin Suomea? Sama kieli ja sama valuutta. Erityisesti lasten kanssa matkustaminen voi koti-Suomessa olla paljon helpompaa kuin ulkomailla.

Olemme keränneet tähän artikkeleita sekä muuta sisältöä, jotta löytäisit ideoita seuraavalle Suomilomallesi. Olipa lomasi kuinka pitkä tahansa, voit löytää Suomesta vaikka minkälaisia lomakohteita.


Museot ja nähtävyydet

Suomi on täynnä historiaa. Maailmansodista nykyteknologiaan, Suomi tarjoaa nähtävyyksiä ja museoita kaikkialla maata. Riippuen siitä, mikä aihealue kiinnostaa juuri sinua, todennäköisesti sen löytää jostain päin Suomea.

Lue lisää museoista ja nähtävyyksistä Suomessa


Tapahtumat

Ympäri Suomea järjestetään tapahtumia kaikenikäisille ja -kokoisille. Etsitpä itsellesi viihtyisää musiikkifestivaalia tai herkkää kesäteatteria, löydät jostain päin Suomea varmasti itsellesi mielekkään tapahtuman.

Lue lisää tapahtumista


Laskettelu Suomessa

Lasketteluloma Suomessa ovat aina olleet suomalaisten suosiossa ja ne todennäköisesti vain jatkavat suosiotaan. Laskettelulomalla pääset nauttimaan matkailun parhaista puolista, kuten uudesta ja miellyttävästä ympäristöstä, mutta nautit tietysti myös kotimaan eduista – ei jetlagia tai toista valuuttaa.

Keräämme tähän viimeisimmät jutut aiheesta laskettelu Suomessa:


Lomailu lasten kanssa

Lomalle lähteminen lasten kanssa voi olla vaikeaa, mutta oletko esimerkiksi miettinyt, että kotimaan matkailu voi olla juuri se sopiva vaihtoehto? Meidän yksi suosikkipaikkoja on esimerkiksi Ähtärin eläinpuisto, joka kutsuu kylään vuoden jokaisena päivänä. Katso lisää alla olevasta linkistä!


Matkustaminen

Kotimaan matkailun suurimpia etuja on ehdottomasti matkustuksen helppous. Voit valita oman autosi, junan tai linja-auton välillä käytännössä kaikkialla Suomessa. Olipa kohteesi sitten pohjoinen tai etelä, kannattaa miettiä reitti etukäteen, niin reissun aikana ei tarvitse asiaa sen kummemmin miettiä.

Lähdemme lähes aina reissuun jostain Suomen kolkasta myös ulkomaille. Kannattaa varmistaa etukäteen, että esimerkiksi lentokentällä ei ole remonttia, jotka saattaisivat hidastaa matkaan lähtöä.

Lue lisää matkustamisesta