OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Michaela Tuomenoksa

Aika nostaa nyrkit ilmaan sillä Without Warning on julkaissut neljännen singlensä

Kotimainen Without Warning on julkaissut neljännen singlensä, nimeltä R.P.B.P. Kirjainyhdistelmä on lyhenne tulee sanoista Red Pill, Blue Pill. Levy-yhtiö Inverse Records:n mukaan uusi single hehkuu “eilaista intensiivisyyttä ja pahaenteistä tulkintaa, erottuen edukseen yhtyeen aiemmista tuotoksista”

Vaikka sanoituksissa kuvaillaan fiktiivistä, ihmishengellä leikkivän pelin ympäristöä, piilee niissä myös metaforinen piiloviesti. Sanat heijastavat maailmanjohtajien vihaa ja kontrollin halua, jotka ovat olleet yhteiskunnan uhka kautta ihmisen historian.

Uuden singlen yhteydessä Without Warning myäs virallistaa viidennen jäsenensä, kitaristi ja tuottaja Aleksi Rintalan liittymisen yhtyeeseen. Rintalan taidokas kädenjälki huokuu uudessa singlessä, jonka hän on säveltänyt.

– Kun bändi pyysi minua liittymään kitaristiksi, otin myös mielelläni vastaan tarjottua vastuuta sävellyspuolelta. Aloin kaivelemaan vanhoja demoja arkistoistani ja satuin löytämään tämän hieman erikoisen, nu metal -vivahteisen biisin. Bändi innostui kappaleesta heti ja melko nopealla aikataululla saimme tästä tuotettua Without Warningin kuuloisen kokonaisuuden. Uskon, että koko muu bändi on yhtä innoissaan tästä uudesta julkaisusta kuin minä, Rintala kommentoi.

Uusi single julkaistaan musiikkivideon kera. Videon tuotannosta on vastannut Guilty Visuals.

Katso musiikkivideo ja kuuntele single täältä.

Lähde: Inverse Records