OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valsarna ajoi voiton, Mustonen jälleen vahvassa vireessä

Kuvassa Valsarna kukitettuna voiton kunniaksi.

Teksti ja kuva Must One’s Racing Team

Speedwayn Allsvenskan jatkui torstai-iltana Valsarnan osalta vierasottelulla Mariestadissa Örnarnan vieraana. Tasaisessa ottelussa vireilija pystyi lopulta ajamaan voiton pistein 42-48. Hagforsilaisille kauden toinen voitto yhtä monessa ottelussa. Ottelun hahmo oli Valsarnan kapteeni Antonio Lindbäck, joka voitti kaikki ajamansa viisi erää.

Jessen vahva vire sai jatkoa, Mariestadin illassa varkautelainen ajoi 11 pistettä viidestä erästä.

– Hieno ajo joukkueelta, saatiin puristettua voitto. Meillä on nyt vahva joukkue ja hyvää tekemistä laajalla rintamalla. Viime kausi aloitettiin tappioilla, nyt on voittoisa meno ollut tähän kauden alkuun, toteaa tyytyväinen Mustonen.

– Omaan suoritukseen olen tyytyväinen. Pari pistettä olisi ehkä voinut rutistaa, mutta hyvä iltapuhde. Starteista irtosi tänään ihan hyvin. Mekaanikko Janne Immoselle suuret kiitokset, rautaista ammattimiehen työtä. Pyörät toimi tänään hyvin, Jesse kommentoi omaa suoritustaan.

– Tästä lähdetään reippaasti kohti kotia. Lauantaina on kisat kotiradalla Varkaudessa ja sen jälkeen jatkuu Allsvenskan kauden ekalla kotimatsilla, toteaa Jesse lopuksi.

Tulokset:

Örnarna 42:

Ludvig Lindgren 12

Emil Millberg 1

Philip Hellström-Bängs 13

Patrick Baek 3

Joel Andersson 9

Anton Jansson 4

Valsarna 48:

Jesse Mustonen 11 (3,2,2,3,1)

Erik Bachhuber 5

Glenn Moi 1

Steven Goret 8

Antonio Lindbäck 15

Jonathan Ejnemark 8