OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Vieraskynä


Onko sinulla juttu, aihe tai kokonainen artikkeli valmiina, jonka haluaisit jakaa myös muille? Liity OHO Live TV:n vieraskynien kirjoittajaksi ja saat näkyvyyttä mediassa sinulle tärkeälle aiheelle. Otamme vastaan aiheita laidasta laitaan ja julkaisemme juttuja, jotka ovat aiheeltaan laadukkaita, sekä hyvin kirjoitettuja.

Otathan huomioon muutamia asioita, ennen kuin lähetät meille juttusi:

  • Ethän loukkaa, hauku tai puhu konkreettisesta henkilöstä epäkunnioittavasti
  • Perustathan tietosi faktoihin: tilastoihin ja/tai asiantuntijoiden mielipiteisiin. Henkilökohtaiset kokemukset ovat myös sallittuja, mutta niitä ei saa silloin esittää faktoina.
  • Jokaisessa julkaisussa tulee olla kirjoittajan nimi ja toimiva sähköpostiosoite. Muuten juttua ei julkaista.
  • Käytetään maalaisjärkeä ja käyttäydytään fiksusti.
  • Annat meille oikeuden julkaista tekstisi kokonaisuudessaan ilman, että saisit siitä korvausta. Lisäksi annat meille oikeuden muokata tekstiä tarvittaessa (korjata kirjoitusvirheitä yms.). Tekijänoikeudet pysyvät sinulla, mutta luovutat meille kaikki tekstiin ja mukaan liitettyihin tiedostoihin ilmaisen käyttöoikeuden ilman aikarajaa.
  • Halutessasi voit pyytää, että teksti poistetaan sivuiltamme, jolloin käsittelemme pyynnön 7 päivän kuluessa.

Vieraskynän tarkoitus on antaa alustaa erilaisille näkemyksille, raporteille tapahtumista tai tilanteista, sekä tuoda esille kaikkea sitä, mitä tämä hieno maapallo, sekä tietysti Suomi pitää sisällään. Mikäli sinulla on juttuvinkki, lähetäthän meille viestiä toista kautta.

Voit lähettää meille tekstisi alla olevan lomakkeen kautta.

[wpforms id=”9123″ title=”false” description=”false”]