Vieläkö muistat, kuinka pandemian alussa kaikki innostuivat leipomaan hapanjuurilepää? Sitä ennen intoiltiin muun muassa lehtikaalista ja kvinoasta, avokadopastaa unohtamatta. Ruokatrendit...
ruoka
Kevät on täällä. Monelle se tarkoittaa vaatekaapin ja ihonhoitorutiinin kausiluonteista päivittämistä, mutta pitäisikö kevään tulo huomioida myös ruokavaliossa? Kyllä, jos...
Millaista pääsiäistä tänä vuonna odotetaan ja mitkä ovat pääsiäispöydän tähtiä missäkin päin Suomea? Karitsa on pääsiäispöydissä ympäri Suomen, mutta onko...
Mikrobit peittävät kehomme jokaista senttimetriä. Mikrobeja on niin suolistossa, suussa kuin ihon pinnalla. Emme pääse niistä eroon, vaikka kuinka hankaisimme...
Rautatieaseman vanhaan lippuhalliin saapuu tänään ravintolaketju Olivia. Olivia on saanut inspiraationsa Pohjois-Italiassa sijaitsevasta Milanosta, mikä näkyy niin sisustuksessa kuin ruokalistassakin....
Terveessä elimistössä verensokeri on tasapainossa, mutta korkea verensokeri altistaa lukuisille erilaisille terveysongelmille. Diabeteksen tiedetään kasvattavan esimerkiksi sydän- ja verisuonitautien riskiä,...
On päivänselvää, että pandemianaikaisessa epävarmuudessa eläminen asettaa haasteita hyvinvoinnillemme. Stressi kuuluu elämään, eikä siitä tarvitse pyrkiä kokonaan eroon, mutta pitkittyessään...
Suomen elintarvikealan kansainvälistymistä koskeva strategia ja globaali markkinapotentiaalianalyysi ovat valmistuneet. Nämä ovat syntyneet elintarviketeollisuuden yritysten, keskeisten sidosryhmien ja Business Finlandin...
Lupasitko vuoden vaihtuessa aloittaa uuden terveellisemmän elämän? S-ryhmän myyntidata paljastaa, että niin teki moni muukin. Tammikuussa myyntipiikkejä nähdään esimerkiksi proteiinijauheissa,...
Pelkäätkö, että notkuvat juhlapöydät ja lomapäivät tekevät hallaa elämäntapamuutoksellesi? Ruoka on iso osa joulun ja uuden vuoden viettoa ja tiukalla...